Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Χρυσάφι στα πόδια της Kelly Brook απο το Playboy




Εξώφυλλο στο Playboy θα κάνει η ηθοποιός και μοντέλο Kelly Brook, αφού της έγινε μια πρόταση που ευτυχώς για τους φίλους της σε όλο τον κόσμο, δεν μπορούσε να αρνηθεί..

Τι είναι η κρίση μπροστά στα κάλλη; Τίποτα. Αυτό σκέφθηκαν και οι υπεύθυνοι του περιοδικού Playboy και στρώνουν χρυσάφι στα ωραιότατα πόδια της Kelly Brook.

Η διάσημη ηθοποιός και μοντέλο, υπέγραψε συμβόλαιο 500.000 δολαρίων για να φωτογραφηθεί γυμνή για τεύχος που θα κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 30χρονη, με τα πλούσια προσόντα, συμφώνησε να βάλει την υπογραφή της με τον όρο, η δουλειά να είναι αισθησιακή, αλλά με καλλιτεχνική αξία.

Η φωτογράφηση θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο κάπου στη Μεσόγειο και η Brook δήλωσε ενθουσιασμένη.

"Είναι μεγάλη τιμή, ειδικά αν σκεφθεί κανείς πόσες μεγάλες σταρ έχουν φωτογραφηθεί για το συγκεκριμένο περιοδικό" δήλωσε και δεν έχει άδικο, καθώς στο πρώτο εξώφυλλο το 1953, φωτογραφήθηκε... η Marilyn Monroe και ακολούθησαν αμέτρητες άλλες σταρ.

Η Kelly Brook έχει κάνει εξώφυλλα σε αρκετά περιοδικά, αλλά αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστεί με το περιοδικού του Hugh Hefner.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τα σχόλια σας για να δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφαντικά και διαφημιστικά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...