Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Όλες οι τάσεις του καλοκαιρινού μακιγιάζ!

Ξέχασε τα σκούρα μυστηριώδη χρώματα και υποδέξου την πιο ωραία εποχή του χρόνου όπως της αξίζει: με παστέλ χρώματα και ρομαντική διάθεση! Αυτή τη σεζόν το αθώο ροζ, το απαλό μοβ, το καλοκαιρινό γαλάζιο και το διαχρονικό λευκό σε προκαλούν να ανακαλύψεις τη μαγεία των χρωμάτων! Διάβασε παρακάτω πώς θα κερδίσεις όλα τα βλέμματα την πιο hot εποχή του χρόνου!
Η Έμα Γουάτσον λέει ναι στο φυσικό μακιγιάζ και εντυπωσιάζει με άκρως  καλοκαιρινή διάθεση!
Η Έμα Γουάτσον λέει ναι στο φυσικό
μακιγιάζ και εντυπωσιάζει με άκρως
καλοκαιρινή διάθεση!
Το μέηκ-απ να είναι φυσικό:  για φυσική τελειότητα!  Η τάση στο μέηκ-απ είναι όσο πιο φυσική μπορείς να φανταστείς. Τη νέα σεζόν το μακιγιάζ σου θα είναι σχεδόν διάφανο αφού τοnude κυριαρχεί ως τάση και εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις το μέηκ-απ που ταιριάζει απόλυτα στην απόχρωση του δέρματος σου για να εντυπωσιάσεις και να αναδείξεις τη φυσική ομορφιά σου. Μια στρώση μέηκ-απ είναι αρκετή αφού το φυσικό ήρθε για να μείνει.
Τιπ: κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να είναι η επιδερμίδα σου όσο το δυνατόν πιο λαμπερή: το τρίπτυχο ντεμακιγιάζ-καθαρισμός-ενυδάτωση, είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο έτσι ώστε να υπάρχουν οι σωστές βάσεις για ένα άψογο nude look!
H Αλεξάντρα Αμβρόσιο επιλέγει ροζ χρωματάκι για τα μαγουλάκια της αυτό το  καλοκαίρι!
H Αλεξάντρα Αμβρόσιο επιλέγει ροζ χρωματάκι
για τα μαγουλάκια της αυτό το
καλοκαίρι!
Η Κάθριν Χέιγκλ λέει ναι στο μολύβι ματιών για να τονίσει το βλέμμα της!
Η Κάθριν Χέιγκλ λέει ναι στο
μολύβι ματιών για να τονίσει
το βλέμμα της!
Το χρώμα και τα μάτια σου:  αυτή τη σεζόν τα χρώματα του ουράνιου τόξου στολίζουν τα μάτια σου. Λαμπερά πράσινα εμπνευσμένα από το χακί των σαφάρι, καλοκαιρινά γαλάζια,ρομαντικά ροζ χαρίζουν χρώμα στα βλέφαρα σου και σε μεταμορφώνουν σε summer queen ενώ φέτος είναι που θα τολμήσεις ακόμη και τό κίτρινο ή το έντονο φούξια! Το λατρεμένο σου -κάθε καλοκαίρι τουλάχιστον- χρυσό συνεχίζει να δίνει χρώμα στα βλέφαρα σου και φέτος ενώ τα χρώματα της θάλασσας όπωςγαλάζιο, τιρκουάζ, μπλε σε βάζουν στην καριδά της μόδα ςκαι του καλοκαιριού! 
Απίστευτες βλεφαρίδες: το απόλυτο τρεντ της σεζόν στο μακιγιάζ δεν είναι άλλο από τις μακριές και εντυπωσιακές βλεφαρίδες. Οι βλεφαρίδες σου δηλώνουν πολλά για το βλέμμα σου που γίνεται πιο έντονο αλλά με φυσικό τρόπο! Οι μυτερές βλεφαρίδες που θυμίζουν μουστάκια γατούλας είναι απίστευτα inενώ εκτός από τη διαχρονική μαύρη μάσκαρα, προτίμησε και την καφέ για να τονίσεις ακόμη πιο διακριτικά τις βλεφαρίδες σου.
Τιπ: Βάλε μάσκαρα σαν επαγγελματίας ξεκινώντας πρώτα από τις επάνω βλεφαρίδες, για βλέμμα που μαγνητίζει!
Κοκκίνισες: το ρουζ είναι ίσως το πιο πολύτιμο εργαλείο του μακιγιάζ σου τη νέα σεζόν! Τα μαγουλάκια σου επιβάλλεται να είναι όλο γλύκα σε ροζ χρωματάκι, ενώ οι αποχρώσεις που θα κυριαρχήσουν στα μάγουλα σου είναι από τριανταφυλλί ροζ μέχρι ροζ φούξια και φυσικά μην ξεχνάς τις αγαπημένες σου ροδακινί αποχρώσεις που σε συνδυασμό με λίγο γκλίτερ σε μεταμορφώνουν στην αππόλυτη καλοκαιρινή θεά! 
Χειλάκι πετροκέρασο: αυτή τη σεζόν το κραγιόν σου δηλώνει κάτι από μόνο του! Ανάλογα με το τι θέλεις να δηλώνει, επίλεξε την κατάλληλη απόχρωση κραγιόν αλλά έχε κατά νου ότι το ματ ήρθε για να μείνει! Λαμπερά έντονα ματ κραγιόν σε κοραλί αποχρώσεις ή σε απαλές ροδακινί θα κατακτήσουν τα πλήθη! Θέλεις να κρέμονται όλοι από ταχείλη σου; Το πολύ απαλό ροζ μέχρι φούξια χαρίζει στα χειλάκια σου χρώμα που αναστατώνει!
Αγαπημένο μου αϊ-λάινερ:  και τη νέα σεζόν δώσε στο βλέμμα σου την προσοχή που του χρειάζεται με το μαγικό μολύβι ματιών σου! Με όπλο σου το αϊ-λάινερ, τόνισε το βλέμμα σου αλλά φρόντισε η γραμμή να είναι λεπτή και ζωγραφισμένη καλά!
Κόκκινα λόγια: τα φλογερά κόκκινα χειλάκια συνεχίζουν να μας κερδίζουν και αυτή την άνοιξη! Γι’ αυτό  δεν έχεις παρά να επιλέξεις  την απόχρωση του κόκκινου που σου ταιριάζει και να τους δώσεις το χρώμα του πάθους!  
Από την Ελένη Αναστασάκη E-GO.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τα σχόλια σας για να δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφαντικά και διαφημιστικά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...