Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Έρρικα Πρεζεράκου: «θέλω να καώ από έρωτα»

«Έχω νιώσει να καίγεται η καρδιά μου από τον έρωτα και εύχομαι να ξανασυμβεί σύντομα», λέει η Έρρικα Πρεζεράκου λίγες ημέρες πριν τον κρίσιμο ημιτελικό του «Dancing With The Stars». Το αουτσάιντερ που έγινε φαβορί μιλά για την συμμετοχή της στο σόου χορού και απορρίπτει κατηγορηματικά τις κατηγορίες που ακούστηκαν ότι είναι στημένο.

Μιλώντας στο «Down Town», η σέξι αθλήτρια αποκάλυψε πως βγήκε πρόσφατα από μία μεγάλη σχέση και προσπαθεί να συνεχίσει. Σίγουρα, υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι εκεί έξω, αφού πλέον οι εμφανίσεις της στο ριάλιτι χορού ξεχωρίζουν και αναστατώνουν...

Κι αν στη ζωή δεν έχει παρτενέρ, η Έρρικα έχει παρτενέρ στο «Dancing» στον οποίοέχει αφοσιωθεί απόλυτα όσο το σόου πλησιάζει προς την κορύφωσή του. «Κάθε Κυριακή το αποτέλεσμα εκπλήσσει και τους διαγωνιζόμενους που συμμετέχουν και τους κριτές. Οι τελευταίες αποχωρήσεις, άλλωστε, δεν ήταν αναμενόμενες», λέει.

Όντως, κανείς δεν ανέμενε πως η όμορφη ξανθιά θα απειλούσε την Ευγενία Μανωλίδουκαι την Ματθίλδη Μαγγίρα στον δρόμο για τον τελικό. Η Έρρικα, όμως, μπήκε στο παιχνίδι για να... μείνει και αυτή την Κυριακή θα κριθούν πολλά. Ωστόσο, δηλώνει πως δεν φοβάται κανέναν και με τον παρτενέρ της δεν κάνουν ποτέ συγκρίσεις.

Η ίδια, πάντως, ξεκαθαρίζει πως το σόου δεν είναι στημένο: «αν κάποιος από τον κόσμο έχει διαφορετική άποψη μπορεί με την ψήφο του να ρυθμίσει το αποτέλεσμα και αυτά τα αποτελέσματα είναι, πιστεύω, ελεύθερα στον καθένα να τα ελέγξει», υπογραμμίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τα σχόλια σας για να δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφαντικά και διαφημιστικά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...