Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

O «θησαυρός» της Penélope Cruz

Έχει πετύχει ό,τι ονειρεύεται κάθε ηθοποιός: να την σκηνοθετήσει ο Woody Allen, με την ταινία «Vicky Christina Barcelona», όπου υποδύθηκε μια φλογερή Ισπανίδα και κέρδισε το Όσκαρ Β’ γυναικείου ρόλου το 2009.

Πιστή μούσα του ταλαντούχου Pedro Almodóvar με τη συνεργασία τους να μας χαρίζει συγκινητικές στιγμές με το «Volver», για το οποίο την τίμησαν με το βραβείο Α’ γυναικείου ρόλου, στο Φεστιβάλ Κανών το 2006, το οποίο μοιράστηκε με τις συμπρωταγωνίστριές της.

Έχει συνεργαστεί με τους πιο επιτυχημένους σκηνοθέτες και έχει πρωταγωνιστήσει στο πλευρό των σπουδαιότερων σύγχρονων ηθοποιών, μεταξύ των οποίων και του Χαβιέ Μπαρδέμ που τα τελευταία τρία χρόνια είναι και σύντροφός της ζωής της.

Ενώ, η ανοδική της πορεία συνεχίζεται με το συγκινητικό «Broken Embraces» του Pedro Almodóvar, το μιούζικαλ «Nine» του Rob Marshall, το «Pirates of the Caribbean - On Stranger Tides» που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2011, και τον ρόλο της ως νέα πρέσβειρα του θρυλικού αρώματος «Trésor» της «Lancôme».

«Η Penélope Cruz είναι μια υπέροχη ηθοποιός που ξεχειλίζει από συναισθήματα. Τα ίδια έντονα, συναρπαστικά συναισθήματα που τροφοδοτούν, εδώ και είκοσι χρόνια, την ιστορία του «Trésor» λέει ο Youcef  Nabi, πρόεδρος της «Lancôme International».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τα σχόλια σας για να δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφαντικά και διαφημιστικά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...