Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Μεγάλοι έρωτες σε... άσπρο - μαύρο

Τα βέλη του θεού Ερωτα χτυπούν αδιακρίτως τους πάντες, χωρίς να υπολογίζουν τη διαφορετικότητα στις ρίζες, τη θρησκεία, την κουλτούρα, στο χρώμα και τα βιώματα των προσώπων. Γι’ αυτό και οι ζωές αρκετών διαφορετικών μεταξύ τους ανθρώπων, ακόμη και των αστέρων του Χόλιγουντ, ενώθηκαν.
Στο κλαμπ αυτών των διάσημων ανδρογύνων μπήκε πρόσφατα και ο ανοιχτόχρωμος κιθαρίστας των «Ντεφ Λέπαρντ» Φιλ Κόλεν, ο οποίος παντρεύτηκε την Παρασκευή, σε παραλιακό θέρετρο, στο «Ριτζ Κάρλτον» της Φλόριντα, τη μαύρη Ελεν Σίμονς. «Αναζητούσε ο ένας τον άλλον μια ολόκληρη ζωή» δήλωσε ο 52χρονος Βρετανός ρόκερ, ο οποίος γνώρισε τη 42χρονη Σίμονς το 2008, στη διάρκεια της περιοδείας της μπάντας του «Σπαρκλ Λάουντζ».

Αίσιο τέλος είχε και η γνωριμία της Χάιντι Κλουμ με τον Σιλ, η σχέση των οποίων είναι μία από τις πιο αξιοζήλευτες στον χώρο των επωνύμων. Η κατάξανθη Γερμανίδα καλλονή Χάιντι Κλουμ παντρεύτηκε το 2005, στο Μεξικό, τον γοητευτικό μαύρο τραγουδιστή της σόουλ και του r&b Σιλ, με τον οποίο μεγαλώνει τέσσερα παιδιά. Το μοντέλο από τον Καναδά Γκαμπριέλ Ομπρί υπήρξε ως σύζυγος για τη Χάλι Μπέρι τουλάχιστον για το χρονικό διάστημα που είχαν σχέση. Η Αφρικανοαμερικανή ηθοποιός και πρώην μοντέλο έχει φέρει στον κόσμο το παιδί του Ομπρί, τη 2χρονη Νάλα και τρέφει ακόμη σεβασμό για το πρόσωπό του.
 
Η κυκλοθυμική μαύρη γαζέλα Ναόμι Κάμπελ λέγεται πως θα νοικοκυρευτεί και θα παντρευτεί τον Ρώσο μεγιστάνα Βλαντιμίρ Ντορόνιν. Η ίδια στο παρελθόν έχει συνάψει δεσμό και με τον πρώην της Πάμελα Αντερσον, Τόμι Λι. Η αστείρευτη γοητεία της επίσης μαύρης καλλονής Ιμάν δεν έπαψε στιγμή να κρατά αμείωτο το ερωτικό ενδιαφέρον του Ντέιβιντ Μπάουι για εκείνη. Το μοντέλο και ο τραγουδιστής έχουν αποκτήσει μία κόρη, την Αλεξάντρια Ζάρα. Το τοπ μόντελ από τη Σλοβακία Αντριάνα Σκλεναρίκοβα ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τον μαύρο ποδοσφαιριστή Κριστιάν Καρεμπέ.
Ο τραγουδιστής Λένι Κράβιτζ πάντα γοητευόταν από τη λευκή επιδερμίδα των γυναικών. Με εξαίρεση την ηθοποιό Λίζα Μπονέτ, ο κατάλογος των ερωτικών του σχέσεων περιλαμβάνει τα ονόματα της Γκαμπριέλα Στερν, της Κάιλι Μινόγκ, της Νάταλι Ιμπρούλια, της Βανέσα Παραντί, της Μαρίσα Τομέι και της Νικόλ Κίντμαν. Ο μαύρος αθλητής του μπάσκετ Ντένις Ρόντμαν συγκαταλέγεται στην πλούσια συλλογή αντρών της Μαντόνα.
Ο σκηνοθέτης των ταινιών «Συλλέκτης Οστών», «Σλίβερ» και «Αμεσος Κίνδυνος», Φίλιπ Νόις, έχει μια υπέροχη οικογένεια. Ο Νόις, στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του «Σαλτ», με πρωταγωνίστρια την Αντζελίνα Τζολί, τη Δευτέρα, στο Λος Αντζελες, συνοδευόταν από τη μαύρη σύζυγό του Β. Ντιάσι και το πανέμορφο αγοράκι του Λ. Γουίλιαμ.
Ο έγχρωμος καρδιοκατακτητής και πρώην παίχτης του NBA Ρικ Φοξ είχε γοητεύσει το 2006 την ξανθιά πρωταγωνίστρια του «Βασικού Ενστίκτου», Σάρον Στόουν.
ΕρωταςΟ Μάικλ Τζάκσον και ως μαύρος και ως «λευκός» δήλωνε πάντοτε ερωτευμένος με την Νταϊάνα Ρος
Ντέμη Αυλωνίτη  ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τα σχόλια σας για να δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφαντικά και διαφημιστικά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...