Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Η εκρηκτική Μάγια των Playmate


Έκλεψε την παράσταση στα Playmate 2010,  με την εντυπωσιακή της είσοδο στο πλατό η Μάγια, όχι η μέλισσα, αλλά η Μοράλες, η χυμώδης Playmate Κροατίας.

Ντυμένη με ένα αποκαλυπτικό φόρεμα, σε ροζ κοραλί αποχρώσεις, με γυμνή την πλάτη ωστε να αφήνει σε κοινή θέα  τα δύο τατουάζ που έχει στους ώμους της, η λαμπερή Κροάτισσα, τράβηξε πάνω της, από την πρώτη στιγμή, όλα τα βλέμματα του κοινού.

«Κούφανε» βέβαια κυριολεκτικά τον ανδρικό πληθυσμό που βρισκόταν στην αίθουσα, όταν από τις πρώτες της κουβέντες , μας είπε ότι «δεν ξέρει και δεν θέλει να μάθει πως την πλησιάζουν οι άντρες» και αν διστάζουν στο φλερτ μαζί της, επειδή είναι τόσο εντυπωσιακή.

Το δεύτερο σοκ ήρθε με την άλλη απάντηση της υπερπληθωρικής Μάγιας, η οποία είπε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι δεν ψάχνει για άνδρα και ότι της φτάνει που έχει πολλούς φίλους.

Έβαλε ωστόσο τα πράγματα στη θέση τους, όταν διευκρίνισε ότι προσέχει τους άντρες και μάλιστα  πρώτα στα μάτια – είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε- και ότι της αρέσει πολύ η Ελλάδα και ιδιαίτερα οι Έλληνες.

Η Μάγια Μοράλες, μετά την κατάκτηση του τίτλου playmate Κροατίας  είναι η αγαπημένη των Βαλκανίων και έχει γίνει ήδη εξώφυλλο σε περιοδικά στη Σερβία και στη Σλοβενία. Σήμερα ονειρεύεται μια λαμπρή καριερα στις διεθνείς πασαρέλες, ενώ, όπως απάντησε στην Χριστίνα Λαμπίρη, θα ήθελε να μείνει με τον Χιου Χέφνερ στη βίλα με τα άλλα «κουνελάκια» του PlayBoy.   

Η εκρηκτική Mάγια, που ήρθε στην Αθήνα αποκλειστικά για την εκδήλωση playmate 2010, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό που παρακολούθησε το διαγωνισμό από κοντά ή από την τηλεόραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τα σχόλια σας για να δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφαντικά και διαφημιστικά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...