Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Η Miss ΑμερικΗ εΙναι μουσουλμΑνα!


Για πρώτη φορά στέφθηκε Miss Αμερική μια μουσουλμάνα!!! Ναι, ναι καλά διαβάσατε, οι Αμερικανοί φαίνεται ότι αρχίζουν να βάζουν στην άκρη τους φόβους τους και φόρεσαν το στέμμα στη Rima Fakih, μια 24χρονη μετανάστρια από το Λίβανο που κατοικεί στο Μίσιγκαν.

Η Rima, γεννήθηκε στο Λίβανο και μετακόμισε στις ΗΠΑ μαζί με την οικογένειά της, όταν ήταν ακόμα μωρό. Μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη και πήγε σε καθολικό σχολείο.

Η ίδια μάλιστα κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στα καλλιστεία, είπε στην κριτική επιτροπή ότι η οικογένειά της τηρεί τόσο τα χριστιανικά, όσο και τα μουσουλμανικά έθιμα.

Η μελαχρινή καλλονή συναγωνίστηκε και κατάφερε τελικά να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 50 φιναλίστ μετά την εμφάνισή της με μαγιό που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Βέβαια, είχε και ένα μικροατυχηματάκι, αφού παραλίγο να φάει μια ξεγυρισμένη τούμπα, όταν πάτησε την ουρά της φαντασμαγορικής της τουαλέτας.

Τη γλίτωσε πάντως τη… σούπα, κάνοντας τους κριτές να θαυμάσουν την… ψυχραιμία της και να της δώσουν extra βαθμούς, δίνοντάς της και το στέμμα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τα σχόλια σας για να δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφαντικά και διαφημιστικά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...