Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Βαλεντίνα Δημητρίου: Ερωτευμένη με τη γυμναστική

Ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ με μια φωτογράφηση για μπουτίκ ρούχων. Αυτό τη βοήθησε να συνεχίσει να δείχνει ενδιαφέρον για φωτογραφήσεις και επιδείξεις. Τελευταία της δουλειά ήταν ένα shooting με special, «μυστήριο» concept. Λατρεύει τη γυμναστική από μικρό παιδί, εξ ου και τώρα εργάζεται ως γυμνάστρια. Της αρέσει να ζει την κάθε στιγμή με χαμόγελο.

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ: Γεννήθηκε στην Κύπρο όπου και μεγάλωσε. Λατρεύει την οικογένειά της, αλλά έχει μεγαλύτερη αδυναμία στη μητέρα της που είναι συνεχώς στο πλάι της.

ΠΤΥΧΙΑ (ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ): Είναι στο 3ο έτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής του Αθλητισμού στην Αθήνα. Εχει πτυχίο Proficiency στα αγγλικά και εργάζεται ως καθηγήτρια yoga και pilates, ενώ παράλληλα κάνει προγράμματα ενδυνάμωσης και aerobic σε γυμναστήρια. Οταν έμενε στην Κύπρο έκανε αρκετά χρόνια χορό, ενώ έπαιζε και πιάνο. Ηταν μάλιστα στην Εθνική Ομάδα Ρυθμικής Γυμναστικής.

ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Σε τηλεοπτικό σταθμό για την επιτυχία της σε αγώνα της ρυθμικής γυμναστικής.

ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: «Να ολοκληρώσω τις σπουδές μου, να εξελιχθώ καλύτερα στον τομέα μου και να μπορέσω να κάνω περισσότερες φωτογραφήσεις και επιδείξεις στο χώρο του modeling».

ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ: Οταν συμβαίνει κάτι κακό ή κάτι πάει στραβά τότε στενοχωριέται απίστευτα. Τα άσχημα τη ρίχνουν ψυχολογικά και της προκαλούν τρομερό άγχος.

ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ... τα άτομα που της συμπαραστέκονται και της δείχνουν την αγάπη τους! Τρελαίνεται για καφεδάκι και πολύ μπλα-μπλα με τις φίλες της και για τη γυμναστική.

ΣΥΧΝΑΖΕΙ: Οπουδήποτε... Αυτό που τη νοιάζει είναι να έχει ευχάριστη παρέα.

Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ: Θέλει να είναι κοντά της και να νοιάζεται γι’ αυτό που είναι. Θα της δείχνει το ενδιαφέρον του μέσα από τις πράξεις του και όχι στα λόγια.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τα σχόλια σας για να δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφαντικά και διαφημιστικά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...