Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Τατιάνα Σαρίκοβα: Πικάντικο πιάτο με light κοκτέιλ

Ενα sexy κορίτσι που λατρεύει τον φακό. Δεν θέλει μόνο να φωτογραφίζεται αλλά και να φωτογραφίζει. Η Τατιάνα Σακίροβα μένει στην Ελλάδα και ευελπιστεί να καταξιωθεί στον συγκεκριμένο χώρο. Με το στιλ και το sex appeal της μαγνητίζει τους άντρες, αλλά εκείνη απλώς τους κλείνει το μάτι και κάνει «κλικ» πάνω τους, όταν έχουν ενδιαφέρουσα φυσιογνωμία.

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ... γεννήθηκε η γλυκιά Τατιάνα. «Από μικρό κορίτσι κατάλαβα ότι με ενδιαφέρει η φωτογραφία» μας λέει. Κάπως έτσι ξεκίνησε μια δυνατή ιστορία... αγάπης ανάμεσα σε εκείνη και τον φακό.

ΠΤΥΧΙΑ (ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ): Εχει σπουδάσει σχέδιο μόδας και φωτογραφία σε σχολή Καλών Τεχνών.

ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Δεν έχει γίνει ακόμα. Αναμένεται να είναι big surprise ή, επί το ελληνικότερον, μεγάλη έκπληξη.

ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να μπει στο Magnum «Dreams» ή, αλλιώς, «όνειρα», όπως μας λέει χαρακτηριστικά.

ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ: Δεν είναι στιγμή, αλλά τα αδέσποτα ζώα. Τα ταΐζει, τα μαζεύει και φροντίζει να βρουν στέγη.

ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ... τον υπολογιστή της. «Μπορώ να περνάω ατελείωτες ώρες πάνω στο αγαπημένο μου Macintosh» τονίζει.

ΣΥΧΝΑΖΕΙ: Πιο πολύ στο σπίτι της. «Είμαι ένα σπάνιο είδος σπιτόγατας» υπογραμμίζει. Αραιότερα θα τη βρείτε σε χαλαρά μπαράκια και διακριτικά restaurants.

Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ: Τον θέλει άντρα με τα όλα του! «Μπρουτάλ, macho, αρσενικό τέλος πάντων. Θέλω να μπορέσω να μάθω νέα πράγματα από αυτόν. Να τον θαυμάζω και να προσπαθώ συνέχεια να τον φτάσω. Ενας τέτοιος άντρας θα μπορέσει να με κερδίσει. Είναι το ιδανικό μου».

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Βαλεντίνα Δημητρίου: Ερωτευμένη με τη γυμναστική

Ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ με μια φωτογράφηση για μπουτίκ ρούχων. Αυτό τη βοήθησε να συνεχίσει να δείχνει ενδιαφέρον για φωτογραφήσεις και επιδείξεις. Τελευταία της δουλειά ήταν ένα shooting με special, «μυστήριο» concept. Λατρεύει τη γυμναστική από μικρό παιδί, εξ ου και τώρα εργάζεται ως γυμνάστρια. Της αρέσει να ζει την κάθε στιγμή με χαμόγελο.

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ: Γεννήθηκε στην Κύπρο όπου και μεγάλωσε. Λατρεύει την οικογένειά της, αλλά έχει μεγαλύτερη αδυναμία στη μητέρα της που είναι συνεχώς στο πλάι της.

ΠΤΥΧΙΑ (ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ): Είναι στο 3ο έτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής του Αθλητισμού στην Αθήνα. Εχει πτυχίο Proficiency στα αγγλικά και εργάζεται ως καθηγήτρια yoga και pilates, ενώ παράλληλα κάνει προγράμματα ενδυνάμωσης και aerobic σε γυμναστήρια. Οταν έμενε στην Κύπρο έκανε αρκετά χρόνια χορό, ενώ έπαιζε και πιάνο. Ηταν μάλιστα στην Εθνική Ομάδα Ρυθμικής Γυμναστικής.

ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Σε τηλεοπτικό σταθμό για την επιτυχία της σε αγώνα της ρυθμικής γυμναστικής.

ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: «Να ολοκληρώσω τις σπουδές μου, να εξελιχθώ καλύτερα στον τομέα μου και να μπορέσω να κάνω περισσότερες φωτογραφήσεις και επιδείξεις στο χώρο του modeling».

ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ: Οταν συμβαίνει κάτι κακό ή κάτι πάει στραβά τότε στενοχωριέται απίστευτα. Τα άσχημα τη ρίχνουν ψυχολογικά και της προκαλούν τρομερό άγχος.

ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ... τα άτομα που της συμπαραστέκονται και της δείχνουν την αγάπη τους! Τρελαίνεται για καφεδάκι και πολύ μπλα-μπλα με τις φίλες της και για τη γυμναστική.

ΣΥΧΝΑΖΕΙ: Οπουδήποτε... Αυτό που τη νοιάζει είναι να έχει ευχάριστη παρέα.

Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ: Θέλει να είναι κοντά της και να νοιάζεται γι’ αυτό που είναι. Θα της δείχνει το ενδιαφέρον του μέσα από τις πράξεις του και όχι στα λόγια.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Μητέρα για τέταρτη φορά η Τζόρνταν

Μητέρα για τέταρτη φορά θα γίνει το μοντέλο Κέιτι Πράις και μάλιστα μόλις μετά από τρεις μήνες έγγαμου βίου με τον νέο σύντροφό της Άλεξ Ριντ.

Η διάσημη ως Τζόρνταν στη χώρα της, τη Βρετανία, δεν το έχει πει ακόμα τίποτα για την εγκυμοσύνη της, το ανακοίνωσε όμως ο νέος της σύζυγος σε συνέντευξή του.

Η Τζόρνταν έχει άλλα τρία παιδιά από προηγούμενους γάμους και με τον Άλεξ Ριντ παντρεύτηκε ξαφνικά σε μια τελετή στο Λας Βέγκας, με καλεσμένους μερικούς στενούς φίλους.

Το πρώτο παιδί της σέξι Κέιτι Πράις είναι καρπός του έρωτά της με έναν βρετανό ποδοσφαιριστή και τα άλλα δύο τα απέκτησε στον γάμο της με τον Βρετανοκύπριο τραγουδιστή Πίτερ Αντρέ.

Ο Αντρέ πάντως αποδείχτηκε εκπληκτικός μπαμπάς όχι μόνο για τα δικά του παιδιά, αλλά και για το αγοράκι της πρώην συζύγου του, αφού φροντίζει και τα τρία μετά το διαζύγιό του από την Τζόρνταν.

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Miss Émigré και στην Ελλάδα


Για πρώτη φορά στην Ελλάδα οργανώνεται ο διαγωνισμός Miss Émigré, από τo Miss Europe Face.

Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος γυναίκες μετανάστριες, ανεξάρτητα από την καταγωγή τους.

Ο Μεγαλύτερος διαγωνισμός για την πιό όμορφη μετανάστρια που θα μας εκπροσωπήσει στα Διεθνή Καλλιστεία θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ στις 9.00 μ.μ. στο Narkissos (Αγ. Κωνσταντίνου 52 & Λεωφ. Κηφισίας, ΜΑΡΟΥΣΙ τηλ. 210.21.38.366)

ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΟΣ Η MISS EMIGRE;

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ 210 82 50 826 και 6977165735

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΟΛΕΣ οι μετανάστριες!

Οι γυναίκες που ξέρουν να αγωνίζονται, θα δώσουν την μάχη της ομορφιάς και θα διεκδικήσουν μια θέση στην 6αδα που θα τις οδηγήσει σε διεθνείς διακρίσεις και στο να αποκτήσουν σημαντικά δώρα ομορφιάς.

Μεγάλος Χορηγός της βραδιάς τα έπιπλα ΑΡΜΕΝΙΑΚΟΣ . Η εμπειρία και η οργάνωση καθιστούν την επιχείρηση ΑΡΜΕΝΙΑΚΟΣ σοβαρή, έμπιστη και αξιόπιστη. 1η ΕΚΘΕΣΗ: ΒΑΣ. ΣΟΦΙΑΣ 3 ΚΑΙ Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΜΑΡΟΥΣΙ  ΤΗΛ 2106141481, 2η ΕΚΘΕΣΗ: ΝΕΑ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΥΜΗΣ ΚΑΙ ΑΨΙΘΙΑΣ 5, ΑΧΑΡΝΑΙ  ΤΗΛ 2102405270

Μεγάλος Χορηγός της βραδιάς το LASER Touch, ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ LASER και ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ, Πλαστικής ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ που οδηγούν όλο και περισσότερους ανθρώπους στην αναζήτηση τρόπων για τη βελτίωση της αισθητικής τους εικόνας.

Η DEAL διοργανώνει στην Ελλάδα τους διαγωνισμούς "Miss Europe Face", "Miss Body", "Model of the World","Miss Internet Face","Miss Tourism Europe","Miss Universe","Miss Bikini Europe", "Model of the Universe", "Miss Tourism World", "Miss Bikini World"
Enhanced by Zemanta
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...